Gijsbert Zwart

Gijsbert werkt ruim 25 jaar als musicus (slagwerk), docent, coach, trainer (Japanse trommels) en workshopleider.

Hij volgde twee coachingstrajecten: “Persoonlijk leiderschap” & “Creatief sociaal leren” en studeerde de afgelopen jaren aan Centrum Zijnsoriëntatie.
Persoonlijk en professioneel houdt hij zich bezig met het ontwikkelingsproces van mensen en de verbindingen en relaties tussen mensen. 
Als drumdocent richt hij zich op “Innerlijk Musiceren” ● wat er in mensen omgaat, wat ze beweegt en bezielt en hoe zich dat tot uitdrukking wil brengen ● zicht krijgen op de negatieve en positieve houdingen die een natuurlijk ontwikkelingsproces kunnen beïnvloeden ● de positieve  functie van onze beperkte versie en van het maken van muzikale fouten (fouten maken is een belangrijk voorwaarde voor onze ontwikkeling) ● het leren zien en evalueren zonder te oordelen, dingen leren kennen zoals ze zich voordoen ● leren te vertrouwen op jezelf en op de natuurlijke bekwaamheid van eigen lichaam en geest.

Door de Zijnsgeoriënteerde methodiek heeft hij meer inzicht gekregen en is hij in staat om als docent en als coach zelfontwikkeling mensen effectief bij te staan en te begeleiden.