Gijsbert Zwart

Gijsbert Zwart volgde in het verleden zelf twee coaching trajecten: “Persoonlijk leiderschap” en “Creatief sociaal leren”. Hij volgde de coach-opleiding aan het Centrum voor Zijnsoriëntatie te Zeist en studeerde daar in januari 2018 af. Hij verdiept zich in mensen, relaties tussen mensen, dynamiek in relaties, communicatie en het herkennen van patronen van mensen en relaties. Gijsbert kijkt naar zichzelf, is sensitief en communicatief.

“Ik ben vader van een zoon en een dochter, vriend, geliefde, partner en ex-partner. Inmiddels werk ik ruim 25 jaar als musicus (slagwerk), docent (Hogeschool & privé-drumschool), coach, trainer (Japanse trommels) en workshopleider. Vanuit een persoonlijke en professionele gedrevenheid begeleid ik mensen bij hun ontwikkeling naar een vrijer en krachtiger bestaan.   

Tijdens de coachgesprekken concentreer ik op wat er in mensen omgaat en wat hun natuurlijke ontwikkelproces is. Daardoor is ieder coachtraject uniek en passend bij de persoon die tegenover mij zit.”

“Ik help mensen zicht te krijgen op hoe vastgezette patronen, (oude) gebeurtenissen en personen je negatief of positief kunnen beïnvloeden in het hier en nu. Zo krijg je meer grip op je eigen functioneren in het dagelijks leven en kun je je rustiger en blijer voelen na verloop van tijd.”