Coaching

Zondag 26 maart om 14:00 uur vertel ik over mijn coachingsaanpak bij ‘Dit is Holland’ (RTL4)

“Op weg naar een vrijer en krachtiger bestaan”

Wanneer je in je dagelijks leven niet jezelf bent, maar vooral jouw manier van overleven inzet. Je voelt het, je weet het, maar daar uitbreken is een ander verhaal. Dat vergt motivatie, moed en doorzettingsvermogen.

Je hoeft het niet alleen te doen, ik help je.

Zelfontwikkeling

Leren zien, beschrijven en voelen wat er is, zonder te oordelen. Gebeurtenissen en gevoelens echt waar laten zijn, zonder die te onderdrukken. Zoals ik drumstudenten leer studeren (uitproberen op een ontspannen open manier en niet gelijk proberen het goed te doen), leer ik je in mijn coaching jezelf te begeleiden.

Tijdens de sessies reik ik oefeningen aan waarmee je op een heel natuurlijke manier een vriendelijke, nieuwsgierige, niet oordelende houding naar jezelf ontwikkelt. Je krijgt zicht op de de strategie die je lang heeft geholpen, maar die je inmiddels in de weg is gaan zitten.

Onderdeel van het traject kan zijn het bespelen van de grote Japanse trommel; de Okedo-Odaiko.

Je krijgt inzicht in wie je geworden bent op basis van je geschiedenis en je ontdekt wie jij bent als je voorbij je geschiedenis durft te gaan.
Je ontwikkelt een nieuw perspectief op de moeilijkheden en problemen die je ervaart in jouw dagelijks leven.
Je houding tegenover relaties, situaties, gevoelens en gedachten verandert.

Je ervaart meer rust en je leert met mildheid naar jezelf en anderen te kijken. Je kunt eindelijk afscheid nemen van datgene waarmee je jezelf dwars zit